Udgivet i Hus & Have-Univers

Lille Petra Stolen - den perfekte julegave til ham der går op i design og kvalitet

Af Skoopbevaring.dk

Står du og har kvaler med, hvad du skal give manden, der har alt, i julegave? Det er du helt sikkert ikke ene om. Der kan være mange mænd, der har deres bolig, job, bil og tøjstil godt forankret, når de når en vis alder, hvilket bare gør det ekstra svært for de nærmeste at finde på en god julegave til ham.

Interesserer han sig for dansk design og går op i sin boligstil, ser vi her på, hvordan du med godt dansk design kan sikre dig, at han får lige det, som han går mest op i, nemlig dansk og nordisk møbeldesign fra 1930´ erne. 

Julegaven over dem alle: Lille Petra Stolen 

Har din ven, mand, kæreste eller bror en stor passion for dansk møbeldesign, kan det være, at han allerede har indrettet sit hjem herefter med Wegner sofabord, Arne Jacobsen lænestol og Børge Mogensen sofa. Det kan også være, at han blander et miks af nye møbler og gamle møbler, så man får en blandet og skøn boligstil.

Har han her brug for en super komfortabel loungestol, der tilmed er dansk design fra 1930´erne når det er bedst, er Lille Petra Stolen et must som den perfekte julegave til ham. Hvis du pønser på at give ham netop denne, kan du købe Lille Petra stolen her

Dansk design i høj kvalitet

Lille Petra Stolen, som ikke er så lille endda, er en loungestol i et blødt pels materiale lavet af fåreskind, som får den til at ligne et dejligt varmt, blødt får. Den er designet helt tilbage i 1930´erne, helt præcist i 1938, af den danske designer Viggo Boesen, som har fået sin stol helt frem i de allerfineste rækker indenfor anerkendt, dansk møbeldesign. Dens måde at være indrettet på gør, at du kan sidde meget komfortabelt i den i mange forskellige siddepositioner, og dens lave højde på 40 centimeter gør, at alle mennesker kan sidde i den, uanset deres egen højde.

Den fungerer dermed også fint til børn i alle aldre. Den har en lav og åben facon, som favner den, der sætter sig i den, og den har en tilpas størrelse til at den nemt kan placeres i lige præcis det rum, du ønsker. 

Lille Petra Stolens stof og stil

Når du skal vælge denne loungestol som julegave, kan du vælge mellem to forskellige farver, som hedder "Moonlight" som er hvid og "Sahara" som er mellem brun. Det er begge farver, der omfavner den nordiske møbeltradition med lyse, og lette farver, der giver associationer til lyset og jorden som de bærende elementer i udtrykket. Der kan også vælges mellem to slags stel, som er træsorterne olieret valnød samt hvidolieret eg.

Stoffet er lavet af "sheepskin" altså fåreskind, hvilket gør den super blød at sidde i. Det er benene på stolen, der er lavet af enten eg eller valnød, og her kan man vælge den træsort, som passer bedst ind i hans øvrige boligstil. 

Giv et sofabord som ekstra julegave

Når han har fået Lille Petra Stolen, og han skal til at nyde at sidde og slappe af i den, hører der sig tit en god kop kaffe, te, nogle snacks og en bog til. Til dette formål kan du give ham et dansk møbeldesign sofabord, hvis han skal forkæles lidt ekstra. Det kan være et Hans Wegner sofabord i mørkt egetræ, som kan stå ved siden af eller foran Lille Petra Stolen og fungere som aflastningsbord. Her kan også stå en tablet eller en computer, hvorpå han kan sidde og se streamingfilm eller serier. 

Han vil helt sikkert elske denne julegave, som er blød, komfortabel, fuld af stil og høj kvalitet samt giver af uendelige hyggelige afslapningsstunder. 

Find det du mangler på skoopbevaring.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 2.942 produkter fra mere end 95 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 3.527 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-04-24 10:08:24.

17
Produkttyper
2.942
Produkter
32
Brands
95
Forhandlere
3.527
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.