Bedste Nordal Skohylde: Se top 3 (opdateret maj 2022)

Skoopbevaring.dk » Alle guides » Skohylde » Nordal Skohylde

Du er landet på Skoopbevaring.dk, det helt rigtige sted at finde Nordal skohylde. Vi har udvalgt de 3 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 3 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Nordal skohylde tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Billede af Nordal - Skohylde i sort jern

1: Nordal – Skohylde i sort jern

Bedste pris: 2870.00 hos Hoejgaardbrugskunst.dk

Skohylde i sort jern med den fineste sorte glasbordplade fra det danske brand Nordal. Dette er en virkeligt dekorativ skoreol med de flotte hylder i forskellige niveauer, hvilket giver et spændende udtryk. Den har en størrelse, som gør, at den kan passe i… læs mere hos Hoejgaardbrugskunst.dk >>

Dyreste Nordal Skohylde på listen er Nordal – Skohylde i sort jern fra Hoejgaardbrugskunst.dk med en pris på 2870.00. Billigste udvalgte Skohylde er Nordal MAU Træhylde m/knager/skohylde – natur 60 som du kan købe for 1550.00 hos Hoejgaardbrugskunst.dk. Forskellen på de to priser er 1320 kr. – de 3 Nordal Skohylde vi har fundet koster i gennemsnit 2043.33 kr.
Ovenstående Nordal Skohylde data og priser er hentet fra 2 butikker (Hoejgaardbrugskunst.dk, Packhouse.dk). Alle Nordal Skohylde tilbud er opdateret i dag 28-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Skohylde guides:

Fandt du ikke det rigtige Skohylde blandt de 3 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Skohylde:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Skoopbevaring.dk